Permanente Make Up

Permanente Make Up
Het perfecte accent op uw natuurlijk schoonheid.
Permanente make-up is er voor iedereen die er op alle momenten van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien en weinig tijd heeft om zich op te maken. Ook wanneer u allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make-up voor u dé oplossing. Uw permanente make-up blijft onder alle omstandigheden perfect zitten, ook tijdens het sporten, in de sauna en tijdens het zwemmen. Uw permanente make-up blijft altijd op zijn plaats en loopt niet uit.
Permanente make-up kan worden toegepast op wenkbrauwen, lippen of oogleden, om te accentueren en/of te corrigeren. Het blijft drie tot vijf jaar zitten en vaak zelfs nog langer!
Het is geen overbodige luxe, permanente make-up biedt u veel comfort en wordt door veel mensen als onmisbaar beschouwd!

De wenkbrauwhaartjes worden gepigmenteerd volgens de shadowmethode, wat een heel natuurlijke uitstraling van de wenkbrauwen geeft. Wanneer de wenkbrauwen wat zijn gaan hangen, kan de stand van de wenkbrauwen door middel van permanente make-up worden gecorrigeerd waardoor uw oogopslag weer jonger wordt.

Ogen
Door het aanbrengen van een eyeliner worden uw ogen geaccentueerd. Daardoor lijken ze groter en sprekender, uw wimperimplant lijkt voller en uw oogopslag wordt jonger. De dikte van de eyeliner wordt samen met u bepaald.

Tarieven
Wenkbrauwen € 295,00
Eyeliner in de wimperrand boven € 205,00
Eyeliner in de wimperrand onder € 195,00
Eyeliner in de wimperrand onder en boven € 270,00
Eyeliner boven € 250,00
Eyeliner onder € 215,00
Eyeliner boven en onder € 325,00