Ainhoa

AINHOA
Ainhoa is een zeer complete lijn met een vleugje spaanse passie
Ainhoa biedt een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige gezichtproducten. De zuiver plantaardige basis staat garant voor de beste kwaliteit. Ainhoa biedt huidverzorging voor ieder huidtype en voor speciale problemen. De Ainhoa huidverzorging bestaat uit diverse basisseries en aanvullende series met ieder hun eigen specialiteit. Steeds meer mensen zijn op zoek naar een natuurlijke en eerlijke huidverzorging. Zo heeft Ainhoa een Bio Line geïntroduceerd. Deze lijn is bekroond met een Ecocert Certificering, een vereniging die wereldwijd wordt erkend en garandeert dat de productformules natuurlijke ingrediënten van biologische oorsprong bevatten. Naast bezorgdheid om het milieu zijn ook huidaandoeningen zoals allergie, eczeem en andere overgevoeligheden een groeiend probleem.

Ainhoa gezichtsbehandeling

ROYAL JELLY
Voor de droge, vochtarme, vermoeide en eczeem achtige huid. De serie is ontwikkeld om de gevolgen van het verouderingsproces en uitdroging van de huid te voorkomen en te verminderen. Het is een natuurlijk product boordevol mineralen en vitaminen.

SENSKIN
Voor de gevoelige en zeer gevoelige, jonge en geïrriteerde huid. De serie bestaat uit producten die de geïrriteerde huid kalmeren, verzachten en ontstuwen. De natuurlijke balans wordt hersteld. Expressierimpels worden verminderd en vroegtijdige huidveroudering wordt voorkomen. De serie dankt haar werkzaamheid voornamelijk aan bestanddelen als azuleen, haverextract en plantaardige ontstuwende extracten.

VITAMINAL
Voor de vette en onzuivere huid. De serie heeft als doel de talgafscheiding in balans te brengen, de opperhuid te regenereren en glimmen tegen te gaan. Vitamine A en E regenereren en beschermen de huid en vertragen het huidverouderingsproces.

BIO LINE
De Bio formule zorgt voor een verzorgende, beschermende en gehydrateerde huid. De Bio formule heeft een positief effect op de celstructuur van de huid en de aanmaak van nieuwe collageen vezels. De Bio Line is een zeer complete huidverzorginglijn waarbij de nadruk ligt op ‘natuurlijk en activerend’.

LUXE met kaviaarextract
De LUXE serie is gebaseerd op een innovatief cosmetisch concept: kaviaarextract, wat rijk is aan voedende en herstellende eigenschappen, die helpen om de celstructuur te stimuleren, te regenereren en te vernieuwen. Het kaviaarextract bevat de noodzakelijke elementen voor het behoud van de huidfuncties. Het verbetert de huidstructuur en geeft elasticiteit en een frisse teint, dit geeft uw huid een jonger aanzien. De LUXE serie is geschikt voor alle huidtypes, in het bijzonder de vermoeide huid en de huid waarbij celvernieuwing nodig is.

LUXE GOLD
Geschikt voor de normale tot droge, veeleisende huid. De LUXE GOLD serie bestaat uit drie zeer hoogwaardige producten en is gebaseerd op Kaviaar Extract en Goud. Deze producten zijn zeer actief werkzaam, activerend en hebben een uitstekende anti-ageing werking.

SENSITIVE
Geschikt voor lip- en oogcontourbehandelingen, geschikt voor ieder huidtype. De huid rondom de lippen en ogen is het meest delicate gedeelte van het gelaat. Als we de huid in deze gebieden vergelijken met de rest van het gelaat, zien we dat ze dunner is, meer elasticiteit heeft en vatbaarder is voor invloeden van buitenaf. Een serie producten die geschikt is voor ieder huidtype en die helpt om deze extreem gevoelige gebieden te beschermen.

AINHOA WHITESS
Voor de huid met pigmentvlekken. De WHITESS LINE is speciaal ontwikkeld om de gelaatskleur te egaliseren. De WHITESS producten geven de huid een heldere uitstraling en een egale en lichte tint en vermijden ongewenste hyper- pigmentatie. Tegelijkertijd beschermen de producten tegen milieu-invloeden en zonnestralen en wordt de elasticiteit en de stevigheid van de huid hersteld.

Online Bestellen