Bindweefselmassage

Bindweefselmassage voor het gezicht  € 45,-  (+/- 45 min)

Deze behandeltechniek wordt veel aangeraden door dermatologen en plastische chirurgen. Bij een slechte doorbloeding kunnen onder andere rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Door bindweefselmassage wordt de bloedcirculatie verbeterd en daardoor wordt de celdeling geactiveerd. Huidskleur en huidstructuur veranderen door de zuurstof toevoer. De huid wordt egaler en levendig.

Waarom bindweefselmassage?
– Het stimuleert de huiddoorbloeding;
– het verstevigt de huid;
– het stimuleert de aanmaak van collagene en elastine vezels;
– het reduceert onderhuidse verklevingen.

Wat is bindweefselmassage?
Bindweefselmassage bestaat uit stevige massagegrepen die de doorbloeding van de huid stimuleert. Daarnaast wordt het bindweefsel aangezet tot de aanmaak van nieuwe collageen en elastine. Hierdoor verbetert de structuur van de huid.

Voor wie is de bindweefselmassage geschikt?
Bindweefselmassage is geschikt voor bijna ieder huidtype, dus ook dunnere, gevoelige huid. Bindweefselmassage kan zowel in het gelaat als op het lichaam toegepast worden.

Indicaties die baat hebben bij bindweefselmassage
– Acné huid
– Huidveroudering
– Littekens
– Panniculose/cellulitis
– Rimpels vermindering
– Rokershuid
– Slechte doorbloeding huid
– Striae
– Verslapte huid
– Voorbehandeling van cosmetisch chirurgische ingrepen
Preventief (voor alle huidtypen):
Bindweefselmassage kan preventief toegepast worden.
De massage wordt dan tijdens een gezichtsbehandeling toegepast.

 

Kuur-behandeling

Voor aanvang van de bindweefselmassage zal er een intake-gesprek en uitgebreide huidanalyse plaatsvinden. Afhankelijk van de doelstelling en de behandelindicatie wordt er een behandelplan opgesteld. Aan de hand van dit behandelplan kunnen wij u een kostenindicatie geven.
Bij huidproblemen kan de behandeling ook in kuurverband gegeven worden. Een kuurbehandeling bestaat uit minimaal 5 behandelingen die 1 à 2 maal per week gegeven worden. Na de kuur vindt er een evaluatie-gesprek plaats. Tijdens dit gesprek wordt gekeken in welke mate er verbetering van de klachten opgetreden is. Aan de hand hiervan kan het behandelplan aangepast worden of kan er een verzorgingsplan opgesteld worden.

 

Bel ons en ontdek wat wij voor u en uw huid kunnen betekenen. Een consult is geheel vrijblijvend.

Bel 023 – 525 87 88