Acne behandeling

ACNE BEHANDELING
Veel mensen krijgen op een bepaald moment te maken met acne in de puberteit of op latere leeftijd. Bij het ontstaan van acne spelen diverse factoren een rol. Acne onstaat door een ontsteking van dat deel van de huid waarin zich de talgklier bevindt. Dit kan zich uiten in een vet, glimmend gezicht, in puistjes of zelfs een ernstige huidaandoening. Acne kan psychische problemen veroorzaken en de kwaliteit van leven aanzienlijk beïnvloeden.

Weer met plezier de straat op!
Wij kunnen als geregistreerd schoonheidsspecialist de meeste vormen van acne doeltreffend behandelen. De behandeling bestaat uit een analyse van uw huid, vervolgens wordt uw huid gereinigd, ontstekingen worden verwijderd en u krijgt verzorgingsadvies voor thuis. Met onze effectieve behandelingen en uw bijdrage, zoals het in praktijk brengen van onze verzorgingsadviezen en gezonde voeding, duurt het gemiddeld een tot drie maanden voordat een bevredigend resultaat is bereikt en u weer met plezier de straat op gaat!

Deze behandeling kan in aanmerking komen voor een vergoeding door uw ziektekostenverzekering.

ACNE BEHANDELING (+/- 45 min)
REINIGENDE BEHANDELING – ACNE HUID
De behandeling bestaat uit een reiniging, een peeling of lysing, onzuiverheden verwijderen, het aanbrengen van een serum, regulerend gezichtsmasker en een talgregulerende dag- en nachtverzorging.
Reserveren € 50,00

SPECIFIEKE ACNE BEHANDELING (+/- 60 min)
DIEPTE REINIGENDE BEHANDELING – ACNE HUID
De behandeling bestaat uit een reiniging, een peeling of lysing, AHA-peeling, onzuiverheden verwijderen, het aanbrengen van een serum, een zuiverend gezichtsmasker en een talgregulerende dag- en nachtverzorging
Reserveren € 60,00

SPECIFIEKE MERK BEHANDELING
CHOLLEY BEHANDELING aanbevolen!

Bioclean Sebo-Balance, Cholley Anti-Stress (+/- 45 min)

Een speciale behandeling van Cholley voor de vette en/of acne huid, geheel gericht op de genezing van de huid. Puistjes worden uitgedroogd en infecties worden bestreden. Vervolgens wordt de huid gekalmeerd en beschermd tegen bacteriën.
Reserveren € 55,00