Cosmetische voetbehandeling

Uw voeten mogen gezien worden!

COSMETISCHE VOETBEHANDELING

Feet Basic € 29,50 (30 min)
Feet Basic is een ideale behandeling om uw voeten te verzorgen. Uw voeten worden heerlijk verzorgt in een voetenbad met een verzachtende zeep. De nagels worden in een mooie vorm gevijld en nagelriemen worden verzorgd met een nagelriemolie. Daarnaast vijlen wij eventueel overtollig eelt weg, verzorgen uw voeten met een heerlijke verzorgende crème.

Feet Diva Luxe € 54,50 (60 min)
Uw voeten worden heerlijk verzorgt in een voetenbad met een verzachtende zeep. De voeten worden gescrubt en uw nagels worden in een mooie vorm gevijld. De nagelriemen worden verzorgd met een nagelriemolie. Daarnaast vijlen wij eventueel overtollig eelt weg, verzorgen de voeten met een masker, geven een heerlijke ontspannende voet massage en sluiten de behandeling af met het lakken van uw nagels. (Neem uw slippers mee!)

Feet Basic Gelllak € 34,50 (30 min)
CND Shellac is een hybride nagellak, die gegarandeerd 14 dagen lang een fantastische hoogglans op de nagels geeft. CND Shellac is een volledig nieuw product dat het goede van nagellak en kunstnagels combineert. Het resultaat? Fantastische nagels die niet alleen heel dun zijn maar ook nog eens oersterk.

Feet Diva Luxe Gellak € 59,50 (60 min)
Uw voeten worden heerlijk verzorgt in een voetenbad met een verzachtende zeep. De voeten worden gescrubt, uw nagels worden in een mooie vorm gevijld en de nagelriemen worden verzorgd met een nagelriemolie. Daarnaast vijlen wij eventueel overtollig eelt weg en verzorgen de voeten met een verzorgende masker. De gellak word aangebracht op uw nagels en zorgt voor een, twee weken lang, schitterend resultaat.

Gellak Teennagels € 29,50

Gellak verwijderen € 12,50
* Wij verwijderen alleen Gellak die bij ons is gezet.
Anders in overleg.